Priznanje Hvoštiku i ambasadi Slovačke

12. marta 2012. 058.ba

Tomaš Hvoštik

Tomaš Hvoštik, pripadnik Slovačkog Euforovog Lot Tima u Višegradu za kratko vrijeme postao veliki prijatelj višegradskih sportista

VIŠEGRAD – Predsjednik uprave Fudbalskog kluba Drina HE Dragan Lakić, u poluvremenu subotnje utakmice sa Proleterom iz Teslića, uručio je specijalnu zahvalnicu Tomašu Hvoštiku, pripadniku EUFOR-ovog Slovačkog Lot tima u Višegradu, na donaciji i pomoći ovom klubu.
Hvoštik je, inače, bivši fudbalski golman i profesionalni trener, tako da je za boravka u Višegradu pomagao stručnom timu Drine HE na pripremi igrača za utakmice.

Lakić je Hvoštiku uručio i zahvalnicu Slovačkoj ambasadi u BiH, koja je posredstvom svog Lot tima u Višegradu donirala Drini HE 4.500 evra, namjenski za izgradnju ograde na Gradskom stadionu.

Tomaš Hvoštik uskoro završava svoju misiju u EUFOR-u i vraća se u Slovačku, a iz Višegrada nosi izuzetne utiske i brojna prijateljstva sa višegradskim sportistima.

Između ostalog on je bio i trener mladih fudbalera „Bambi-Sokola“, sportske sekcije Srpskog sokolskog društva „Soko“ iz Dobruna, kojima je nedavno darivao komplet dresova za nastupe u Mini-maksi ligi.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,