Izabrano najjače i najljepše jaje

Sandro Limić - 16. aprila 2012. 058.ba

Najjače jaje u Rogatici

Najjače jaje

ROGATICA – Savjet mladih Rogatica je, povodom proslave vaskršnjih praznika, organizovao manifestaciju „Izbor za najjače i najljepše vaskršnje jaje“. Izbor je održan na Vaskrs, ispred kino sale u Rogatici, a uprkos lošim vremenskim prilikama, manifestacija je okupila značajan broj učesnika.

Najljepše jaje

Najljepše jaje

Nagradu za najjače jaje osvojio je Ratko Nešković iz Rogatice. Prije uručenja nagrade, pobjednik je, prema pravilima, razbio i pojeo jaje. Žiri je odlučio da za najljepše vaskršnje jaje bude proglašeno ono u vlasništvu Milice Vrećo, takođe iz Rogatice. Pobjednici u obje kategorije nagrađeni su sa po 50 konvertibilnih maraka, a najmlađim posjetiocima podijeljeni su slatkiši.

Jaja prikupljena od članova Savjeta mladih Rogatica, uručena su stanovnicima kolektivnog centra u ovom gradu.

Veliki doprinos održavanju „Izbora za najjače i najljepše vaskršnje jaje“ dali su i sponzori, Opština Rogatica, te lokalni privredni subjekti.

Savjet mladih Rogatica

Savjet mladih Rogatica

Ovo je prvi put da Savjet mladih Rogatica organizuje manifestaciju sličnog tipa. U ovom omladinskom udruženju se nadaju da će ona preći u tradiciju, te da će dogodine okupiti još više učesnika.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Sandro Limić

Rođen u Jajcu 1988. godine. Osnovnu i srednju školu završio je u Rogatici, a 2011. diplomirao na Filozofskom fakultetu na Palama i to na Studijskom programu za žurnalistiku. Član je Savjeta mladih Rogatica.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Sandro Limić

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , ,