Održana tradicionalna muzička revija „Djeca pjevaju hitove“

Savo Škobić - 30. aprila 2012. 058.ba

Djeca pjevaju hitove 2012

FOTO: Gordana Lakić

VIŠEGRAD – Sinoć je, pred velikim brojem gledalaca, u velikoj sali Doma kulture Višegrad, održana tradicionalna muzička revija „Djeca pjevaju hitove“.

U nepuna 2 sata programa smjenjivali su se djevojčice i dječaci i pjesma za pjesmom. Atmosfera je bila fantastična kao na velikim koncertima pravih zvijezda estrade. Publika je često ili aplauzom držala takt ili i pjevala sa malim pjevačima. Na kraju, kada su svi izvođači pjevali “Hajde da ludujemo ove noći”, mlađi dio publike je zajedno sa njima igrao. Blicevi su sijevali sve vrijeme.

Veoma zadovoljni su bili i izvođači i njihova vjerna publika. Najzadovoljnije su bile umjetnički rukovodioci Muzičke sekcije Dramskog studija Doma kulture Višegrad Dragana Tanović i Stojka Luca Vasiljević, jer su ti aplauz i sreća dječice najbolja nagrada za njihov dugogodišnji rad.

Fotografiju je napravila Gordana Lakić.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.