Izuzetno stabilna bezbjednosna situacija

Agencije - 18. маја 2012. 058.ba

Visegrad - Cadjo - Popovic

VIŠEGRAD – Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Stanislav Čađo izjavio je da je stanje bezbjednosti u Višegradu izuzetno stabilno, kao i u svim dijelovima Srpske, jer nema dramatičnih situacija koje mogu da ugroze građane i njihovu imovinu.

Čađo je u Višegradu rekao novinarima da je sa načelnikom ove opštine Tomislavom Popovićem tokom današnjeg sastanka razgovarao o činjenici da Višegrad ima sve više turista i da treba preduzeti niz mjera da se održi sadašnje stanje bezbjednosti.

„Stanica javne bezbjednosti u Višegradu ima sva raspoloživa sredstva i kadrove kojima može da održi sadašnji nivo bezbjednosti u opštini“, istakao je Čađo i dodao da će o tome razgovarati i sa zaposlenima u policijskoj stanici.

Načelnik Popović je rekao da je insistirao na tome da policija, što se tiče saobraćaja u gradu koji posjećuje sve veći broj turista, djeluje preventivno.

On je dodao da je na sastanku bilo riječi o zajedničkim projektima lokalne zajednice i policije u prošlosti koji su dali odlične rezultate.

Ministar Čađo prisustvovaće vježbi Civilne zaštite i uništavanju neeksplodiranih ubojnih sredstava u rejonu Višegradska Banja.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: , ,