Sutra oblačno i svјežiјe

24.05.2012.

Vrijeme-oblačno

VRIJEME – Ujutru i prijepodne u centralnim i istočnim predjelima RS oblačno sa slabom kišom, a u ostalim krajevima djelimično oblačno i uglavnom suvo.

Tokom dana promjenljivo oblačno i svježije, sa sunčanim periodima, ponegdje na istoku i sjeveru, uz kratkotrajnu kišu i pljuskove.

Duvaće slab do umjeren vjetar, sjevernog smjera.

Јutarnja temperatura biće od sedam do 14 stepeni, na jugu do 17, a dnevna od 15 do 23, na jugu do 26 stepeni Celzijusovih.

Prema prognozi meteorologa, u subotu, 26. maja biće relativno svježe vrijeme za ovo doba godine. Tokom prijepodneva slaba kiša na istoku, a u ostalim predjelima suvo.

Popodne promjenljivo vrijeme, pa je kratkotrajna kiša moguća i u centralnim i sjevernim krajevima. Na jugu Hercegovine i krajnjem zapadu ostaje suvo i sunčanije tokom cijelog dana. Dnevna temperatura biće od 16 do 21, na jugu do 25, a na planinama 12 stepeni Celzijusovih.

U nedjelju, 27. maja više suvog vremena uz povremene sunčane periode, ali na istoku i u centralnim predjelima i dalje će biti promjenljivo vrijeme uz povremenu kišu. Dnevna temperatura biće od 17 do 22, na jugu do 25, na planinama 10.

U ponedjeljak, 28. maja malo toplije i uglavnom suvo vrijeme uz više sunca. Slaba kiša je moguća samo ponegdje na krajnjem istoku. Dnevna temperatura vazduha od 19 do 24, na jugu do 28, na planinama 14 stepeni Celzijusovih.