Fočanski prvoligaš počeo pripreme za narednu sezonu

Slaviša Vukašinović - 03. jula 2012. 058.ba

Dragan Radović - trener

FOČA – Sa pripremama za narednu sezonu krenuli su i fudbaleri Sutjeske. Prozivku je obavio novi–stari Šef stručnog štaba Dragan Radović kome će u radu pomagati doskorašnji prvi trener tima Filip Ikonić i Miljan Radanović a trener golmana i u narednom periodu biće Mirko Stojanović.

-Klub i u nastupajuće prvenstvo ulazi sa ambicijama da se plasira u Premijer ligu. Zato se moramo dobro pripremiti. Prvo će mo obaviti preglede i testiranja a potom krećemo sa radom i to dva puta dnevno. U Foči imamo vrlo dobre uslove za pripreme ali nije isključeno i da na sedam dana odemo do Tjentišta, uz sve to planiramo i odigravanje nekoliko kontrolnih susreta. Većina igračkog kadra iz proteklog perioda je ostalo na okupu ali su i pojedinci najavili odlazak. Shodno tome razmišljamo i o dovođenju adekvatnih pojačanja, slika če biti mnogo jasnija za nekoliko dana kada razrješimo sve nepoznanice a od igrača se u ovom periodu traži samo rad, red i disciplina koja će nam omogućiti da ostvarimo zacrtane ciljeve – referisao je kormilar Sutjeske Dragan Radović.

Na prozivci su se odazvali sledeći igrači: Muminović, N.Drakul, V.Radović, R.Drakul, Mojović, Petrović, Filipović, Blagojević, R.Radović, Marić.

Izostanak su opravdali: Simić, Krnojelac, Salamadija, Elez, Tasić, Šarenac i Šuka.

Dok su u potrazi za novim angažmanom: D.Drakul, Danilović, Krunić, Stevanović i Njeguš.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , ,