Petar Ćeho u drugom krugu „talenta“

06. октобра 2012. 058.ba

Petar Ćeho

VIŠEGRAD – Talentovani višegradski bas gitarista Petar Ćeho, plasirao se u pred finalno takmičenje u emisiji „Ja imam talenat“ na audiciji održanoj proteklog mjeseca u Beogradu.

Član višegradskog rok sastava „Skay Lab“, basista benda, Petar Ćeho, nastavio je svoju izuzetno uspješnu karijeru nastupom na audiciji popularne TV emisije „Ja imam talenat“.

Na prvoj predaudiciji koja je održana u avgustu, svirao sam svoju kompoziciju koju sam ranije napisao, jer nisam imao tehničkih uslova da bih odsvirao planiranu numeru, istakao je Ćeho.

Iako, kako sam kaže, nije očekivao pozitivne kritike, ljudi iz RTS-a koji su bili u žiriju, imali su pozitivno mišljenje o Petrovoj kompoziciji i on se našao na glavnoj audiciji koja je održana 4. septembra u Narodnom pozorištu u Beogradu.

Na audiciji koja je održana u Narodnom pozorištu, svirao sam svoju, ranije već pripremljenu pjesmu, koju sam odsvirao pomću tri nasnimljene gitare. Ostalo je još da sačekam novembarske rezultate audicije na kojoj ću saznati da li sam među 40 izabranih za finalna takmičenja koja kreću krajem godine, rekao je Ćeho.

Petar je izrazio svoje zadovoljstvo dosadašnjim uspjehom na audiciji i dodao kako se nada pozitivnom odgovoru iz Beograda.

Na takmičenju „Bassmaster“ koje se održava u Zagrebu, a koje okuplja najbolje bas gitariste iz regiona, Ćeho je 2010. godine zauzeo treće mjesto u konkurencije od preko 50 takmičara.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Miroslav Šimšić

Rođen u Višegradu, gdje je završio osnovnu i srednju školu. Student četvrte godine Filozofskog fakulteta na Palama, odsjek novinarstvo.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Miroslav Šimšić

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: ,