Obilježen Svjetski dan borbe protiv side

SRNA - 01. decembra 2012. 058.ba

Borba protiv side u Foči

FOČA – Studenti Medicinskog i Bogoslovskog fakuletata u Foči izveli su danas na gradskom trgu dramski nastup povodom Svjetskog dana borbe protiv side i podijelili edukativni materijal.

Sa građanima se danas na jedan čas družilo nekoliko desetina studenata dva fakulteta, a u programu su učestvovali i volonteri Crvenog krsta Foča.

Opštinska organizacija Crvenog krsta podijelila je danas sredstva za higijenu za 43 člana Udruženja djece sa posebnim potrebama „Tračak nade“, rekla je sekretar Crvenog krsta Snežana Kovač.

Udruženje djece „Tračak nade“ u Foči već 15 dana pod motom „Malo dobre volje da nam svima bude bolje“ prikuplja prehrambene proizvode i sredstava za higijenu za svoje članove.

Završnica ove akcije planirana je za ponedjeljak, 3. decembra, na svjetski Dan invalida.

„Tada ćemo svim članovima Udruženja žTračak nadež podijeliti pakete koje smo prikupili na punktovima u trgovinama i tržnim centrima“, rekao je Srni predsjednik studentske organizacije Bogoslovskog fakulteta Aleksandar Josipović.

U ovu akciju, kao volonteri, bili su uključeni i studenti Bogoslovskog fakulteta.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: