Saopštenje KK „Varda-HE“: mlađe kategorije, turnir, trener

14. decembra 2012. 058.ba

Kolektivna KK VARDA-HE

Poštovani prijatelji KK „VARDA-HE“,

želimo da vas ukratko obavjestimo o aktuelnim dešavanjima u našem i vašem klubu.

OMLADINSKE SELEKCIJE

Mladi pogoni KK „VARDA-HE“ su u proteklom periodu ostvarile zapažene rezultate. U ligaškom takmičenju Republike Srpske, PKO Romanija -Hercegovina, pioniri (’98.g.-’00.g.) su zauzeli 3. mjesto od 7 ekipa, kadeti 2. mjesto od 5 ekipa a juniori 2. mjesto od 4 ekipe.

Ovi rezultati su ishod velikog zalaganja djece na treninzima i utakmicama i dobrog rada i entuzijazma trenera Marka Bojića i Borka Pereule. To nas obavezuje da dosadašnju objektivnu podršku kluba nastojimo dići na viši nivo i da i dalje težimo prvenstveno kvalitetu a ne rezultatu mlađih kategorija. Iz tog razloga smatramo da ovi dosadašnji rezultati zaslužuju sve čestitke!!

Stoga, i dalje ćemo nastaviti rad sa mladim igračima,stvarati uslove da ti igrači ostaju i težiti vraćanju višegradskih igrača u KK „VARDA-HE“, „na svoj parket“.

MLAĐI PIONIRSKI TURNIR

Kako bi mlađi pioniri (2000.godište i mlađi) osjetili draž utakmica i pravog takmičarskog duha, u Višegradu se 15.12.2012.g., u subotu, organizuje finalni turnir lige „Romanijsko – Hercegovačke“ regije na kome učestvuju ekipe KK „Slavija“ – Istočno Sarajevo, OKK „Leotar“ – Trebinje i domaćin KK „Varda-HE“ – Višegrad.
KK „Varda-HE“  –  KK „Slavija“    u   12:00
KK „Slavija“  –  OKK „Leotar“        u  13:30
KK „Varda-HE“  –  OKK „Leotar“  u  15:00

TRENER A-tima

Takođe, Predsjedništvo kluba je potvrdilo sporazumni prekid saradnje sa dosadašnjim trenerom A tima, g-dinom Nenadom Mandićem. Mandić je odlično radio sa ekipom i u pripremnom periodu i dosadašnjem dijelu takmičenja ali je iz objektivnih razloga postignut dogovor o prekidu saradnje.

Ekipu će u nastavku takmičenja voditi bivši igrač KK „VARDA-HE“ i dosadašnji pomoćni trener g-din Ilija Vidaković.
Vidaković je takođe na decembarskom sastanku udruženja trenera PKO-RH izabran za potpredsjednika „Udruženja trenera“ PKO Romanija-Hercegovina.

Narednu utakmicu Premijer lige BiH, KK „VARDA-HE“ igra 15.12.’12.g., u subotu u 19:30, u Višegradu, protiv ekipe KK „Čapljina Lasta“.

Ulaz je BESPLATAN.

Hvala svima na podršci – Idemo dalje u nove pobjede…

Darko Andrić
predsjednik
KK „VARDA-HE“
Višegrad

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.