Sutra oblačno

21.12.2012.

Vrijeme-oblačno

VRIJEME – U BiH će sutra biti više oblačnosti prijepodne, a u drugoj polovini dana se očekuje smanjenje oblačnosti u većem dijelu zemlje. U centralnim i istočnim područjima zadržaće se pretežno oblačno vrijeme, a u jutarnjim časovima po kotlinama moguća je magla.

Duvaće vjetar većinom slab, na jugu umjerene jačine, sjevernog i sjeveroistočnog smjera.

Najniža jutarnja temperatura vazduha biće između minus šest i nula stepeni, na jugu od jedan do pet stepeni Celzijusovih.

Najviša dnevna temperatura vazduha iznosiće između minus jedan i četiri stepena, na jugu zemlje od četiri do osam stepeni.

U nedjelju će novo naoblačenje usloviti slabu kišu u nižim i slab snijeg u višim područjima.

Najniža jutarnja temperatura vazduha biće između minus šest i nula stepeni, na jugu od jedan do pet stepeni Celzijusovih.

Najviša dnevna temperatura vazduha između dva i šest stepeni, na jugu zemlje od šest do deset stepeni Celzijusovih.

U BiH je danas bilo pretežno oblačno vrijeme.

Temperatura vazduha izmjerena u 13.00 časova: Bjelašnica minus sedam, Kupres minus tri, Gradačac minus dva, Ivan-sedlo i Prijedor minus jedan, Sanski Most i Sokolac nula, Banjaluka, Bijeljina, Livno, Sarajevo i Zvornik jedan, Bugojno, Drvar, Jajce, Srebrenica i Tuzla dva, Doboj i Goražde tri, Bihać i Zenica četiri, Trebinje šest, Neum, Stolac i Čapljina sedam i Mostar osam stepeni Celzijusovih.