Monika Beluči posjetila Andrićgrad [FOTO]

19. januara 2013. 058.ba

Monika Beluči u Andrićgradu

Na proputovanju iz Banja Luke za Mokru Goru Monika Beluči svratila u Višegrad, u kompleks „Andrićgrada“

„DOLAZIM I DOGODINE U ANDRIĆGRAD“!

ANDRIĆGRAD – Nakon skoro dva sata zakašnjenja danas, 19. januara, iza 16 časova, specijalnim helikopterom, iz Banja luke je, u pratnji filmskog režisera Emira Kusturice poznata svjetska glumica Monika Beluči posjetila kompleks „Andrićgrada“ koji se gradi na ušću Rzava u Drinu u Višegradu.

Pored brojnih obožavalaca i zaposlenih u „Andrićgradu“ poznatu glumicu su dočekale i brojne novinarske ekipe, koje ovih dana prate 6. Međunarodni muzičko filmski festival „Kustendorf“, koji se održava na Drvengradu u Mokroj Gori.

Posjeta „Andrićgradu“, uz nezabilježenu pratnju brojnih televizijskih, radijskih i novinskih ekipa, ali i foto amatera i obožavalaca Monike Beluči, trajala je dvadesetak minuta.

Emir Kusturica, za to kratko vrijeme, poznatoj gklumici uspio je objasniti šta je sve do sada urađeno i u koju svrhu u „Andrićgradu“, nakon čega su obišli zgradu bioskopa, a zatim se vozilima uputili u Mokru Goru, gje je Belučijeva specijalni gost naredna tri dana na „Kustendorfu“.

Novinari su ovaj put ostali uskraćeni za izjave, ali su ipak uspjeli zabilježiti riječi Monike Beluči „kako je sve predivno“, obećavši da će obavezno doći naredne godine, kada je planiran završetak gradnje kompleksa „Andrićgrada“.

[royalslider id=“61″]

Foto: Andrićgrad

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , ,