Monika Beluči posjetila Andrićgrad [FOTO]

19.01.2013.

Monika Beluči u Andrićgradu

Na proputovanju iz Banja Luke za Mokru Goru Monika Beluči svratila u Višegrad, u kompleks “Andrićgrada”

“DOLAZIM I DOGODINE U ANDRIĆGRAD”!

ANDRIĆGRAD – Nakon skoro dva sata zakašnjenja danas, 19. januara, iza 16 časova, specijalnim helikopterom, iz Banja luke je, u pratnji filmskog režisera Emira Kusturice poznata svjetska glumica Monika Beluči posjetila kompleks “Andrićgrada” koji se gradi na ušću Rzava u Drinu u Višegradu.

Pored brojnih obožavalaca i zaposlenih u “Andrićgradu” poznatu glumicu su dočekale i brojne novinarske ekipe, koje ovih dana prate 6. Međunarodni muzičko filmski festival “Kustendorf”, koji se održava na Drvengradu u Mokroj Gori.

Posjeta “Andrićgradu”, uz nezabilježenu pratnju brojnih televizijskih, radijskih i novinskih ekipa, ali i foto amatera i obožavalaca Monike Beluči, trajala je dvadesetak minuta.

Emir Kusturica, za to kratko vrijeme, poznatoj gklumici uspio je objasniti šta je sve do sada urađeno i u koju svrhu u “Andrićgradu”, nakon čega su obišli zgradu bioskopa, a zatim se vozilima uputili u Mokru Goru, gje je Belučijeva specijalni gost naredna tri dana na “Kustendorfu”.

Novinari su ovaj put ostali uskraćeni za izjave, ali su ipak uspjeli zabilježiti riječi Monike Beluči “kako je sve predivno”, obećavši da će obavezno doći naredne godine, kada je planiran završetak gradnje kompleksa “Andrićgrada”.

[royalslider id=”61”]

Foto: Andrićgrad