Sutra oblačno, od ponedjeljka kiša

12.01.2013.

Vrijeme-oblačno

VRIJEME – U BiH sutra će preovladavati pretežno oblačno vrijeme sa dnevnom temperaturom od tri do sedam, na jugu do 11 stepeni Celzijusovih.

Prije podne kiša je moguća u južnim i jugozapadnim područjima. Popodne i uveče padavine će se intenzivirati na jugu, pa će u noći na ponedjeljak biti obilne.

Jutarnja temperatura biće od minus osam do minus jedan, na jugu do pet stepeni Celzijusovih.

Temperatura vazduha danas u 13.00 časova: Bjelašnica minus 13, Čemerno minus dva, Han Pijesak, Ivan-sedlo nula, Sokolac i Srebrenica jedan, Nevesinje, Srbac, Sarajevo, Zvornik dva, Bijeljina, Gradačac, Tuzla tri, Novi Grad, Foča, Banjaluka, Bihać, Goražde, Doboj, Livno četiri, Bugojno, Prijedor pet, Višegrad i Bileća sedam, Mostar, Zenica osam i Trebinje devet stepeni Celzijusovih.

U ponedjeljak, 14. januara, biće oblačno vrijeme sa kišom u većini predjela. Ponegdje u sjeverozapadnim predjelima moguća je susnježica.

Obilnije padavina očekuju se na jugu i jugozapadu. Jutarnja temperatura od minus pet do tri, a dnevna od minus jedan do osam 8, na jugu do 12 stepeni celzijusovih.

U utorak, 15. januara, preovladavaće oblačno vrijeme sa kišom, na planinama sa susnježicom ili snijegom. Jutarnja temperatura od minus jedan do pet, a dnevna od dva do 10, na jugu do 14 stepeni Celzijusovih.

SRNA