Sutra oblačno sa kišom

14.01.2013.

Vrijeme-kiša

VRIJEME – U većini krajeva BiH sutra će biti oblačno sa kišom, a u jutarnjim časovima u nižim predjelima moguća je susnježica ili snijeg. Jutarnja temperatura iznosiće od minus dva do osam, na jugu do 12 stepeni, a dnevna od jedan do 10, na jugu do 14 stepeni Celzijusovih.

U BiH danas je bilo pretežno oblačno sa kišom u većini krajeva, a na planinama i u sjeverozapadnim područjima sa snijegom.

Temperatura u 13.00 časova: Bjelašnica minus tri, Bihać minus jedan, Banjaluka, Prijedor i Sanski Most jedan, Doboj i Gradačac dva, Kupres četiri, Ivan-sedlo pet, Sokolac šest, Drvar sedam, Bugojno, Livno i Zvornik osam, Sarajevo devet, Bijeljina, Jajce, Trebinje i Zenica 11, Mostar, Goražde i Srebrenica 12, Neum, Tuzla i Stolac 14 stepeni Celzijusovih.

U srijedu na jugu i zapadu i dalje jača kiša. Popodne i uveče očekuje se zahlađenje, pa će kiša preći u susnježicu i snijeg, uglavnom u višim predjelima, i u nižim na sjeverozapadu.

Dnevna temperatura iznosiće od dva do 10 stepeni Celzijusovih.

U četvrtak hladnije i oblačno, u prvom dijelu dana uglavnom suvo, a zatim uz jačanje snijega. Samo će na jugu i sjeveroistoku padati kiša.

Dnevna temperatura od nula na sjeverozapadu do osam stepeni na jugu i istoku.

U petak još hladnije sa snijegom uz porast snježnog pokrivača. Samo na jugu kiša. Dnevna temperatura iznosiće od minus tri do dva, na jugu do sedam stepeni Celzijusovih.

SRNA