Atletsko dvoransko takmičenje na Sokocu

Zoran Janković - 11. februara 2013. 058.ba

Atletski klub Rogatica

ROGATICA – U sportskoj dvorani na Sokocu, juče 10.02.2013. godine, održano je Otvoreno atletsko dvoransko prvenstvo grada Sokoca za mlađe kategorije, u skraćenom atletskom programu u disciplinama: trka na 40 m, trka na 40 m sa preponama, trka na 120 m i skok u vis. Prvenstvo je održano u cilju provjere spremnosti sportista-pojedinaca pred predstojeća takmičenja.

Iako u nepotpunom sastavu SAK „Rogatica“ uzeo je učešće u ovom takmičenju, a 6 članova je osvojilo je 6 prvih, 2 druga i 1 treće mjesto.

Prva mjesta osvojili su:

cicibani – MARIJO MARJANOVIĆ u trkama na 40 m i 120 m sa preponama,
starije pionirke – IVANA GOGIĆ u trkama na 40 m i 40 m sa preponama,
sarije pionirke – BILJANA RAKIĆ u skoku u vis,
stariji pioniri – KRISTIJAN MARJANOVIĆ u skoku u vis.

Druga mjesta osvojili su:

starija pionirka – ŽELJANA NEŠKOVIĆ u trci 40 m sa preponama,
starija pionirka – IVANA GOGIĆ u skoku u vis.

Treće mjesto osvojila je:

starija pionirka – BILJANA RAKIĆ u trci na 40 m sa preponama.

Prema riječima trenera rogatičkih atletičara Dejana Mićevića rogatički klub imao je i daleko najmlađu članicu MARIJU GRAČANIN (2007. godište) koja se je u trkama na 40 m i 120 m rame uz rame nosila sa takmičarkama starijim od nje i po 5 godina i koja je pobrala simpatije svih učesnika i gledalaca, te još jednom pokazala da se radi o izuzetnom djetetu-talentu.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,