Od februara detaljniji pregled stanja računa

01. februara 2013. 058.ba

Mtel - moj meni

INFO – Detaljan pregled stanja svog računa možete da saznate kroz Moj meni, biranjem koda *100# gdje možete provjeriti detaljan ispis svog osnovnog računa, kao i pregled bonus računa.

Stanje računa podijeljeno je u dvije sekcije:

Provjera osnovnog računa uz uvid u novčani iznos kredita i ekstra novčane bonuse dobijene iz aktuelnih ponuda (u KM), te datume do kada važe (Ekstra novčani bonusi su ograničenog trajanja (mjesec dana) i mogu se koristiti samo u m:tel mreži izuzev SMS bonusa koji važi za SMS poruke ka svim mrežama u BiH)

Provjera bonus računa gdje imate uvid u bonuse iz važećih akcija ili kupovine saobraćaja u tarifnim opcijama (bonus minute, bonus sms, bonus data ) i datumima do kad važe.

Biranjem kratkog koda *101# možete provjeriti stanje osnovnog računa i novčanih bonusa, a biranjem koda *103# možete jednostavno provjeriti stanje bonusa za kupljeni saobraćaj (SMS, minute).

Za više informacija pozovi besplatni korisnički servis 066 10 10 10.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: