U Foči se osniva futsal klub

RS Sport - 16. februara 2013. 058.ba

Futsal

FOČA – Futsal porodica Republike Srpske u 2013. godini dobiće novog člana, a riječ je o futsal klubu Foča, koji će se na jesen priključiti takmičenju u Drugoj ligi grupa „Zapad“.

Inicijator i glavni osnivač KMF Foče je 26-godišnji Igor Krunić, koji ističe da će prvu zvaničnu utakmicu futsal klub odigrati u maju u Foči, gdje će ugostiti futsal reprezentaciju RS-Sport.

– Futsal kao sport u Republici Srpskoj sve je popularniji, pa sam tako došao na ideju da pokrenem osnivanje kluba, da i Foča postane od 2013. godine futsal mjesto u našoj državi. Za sada dobio sam veliku podršku, a trenutno smo u fazi registrovanja kluba i traženja sponzora, tako da u maju očekujemo da odigramo i našu prvu zvaničnu utakmicu, da u našem gradu u Foči ugostimo reprezentaciju RS-Sport. U planu nam je da se na jesen priključimo i prvenstvenom takmičenju – rekao je Krunić.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,