Sutra oblačno sa sunčanim intervalima

04.05.2013.

Vrijeme-sunce sa oblakom

VRIJEME – U BiH sutra će preovladavati promjenljivo oblačno vrijeme sa sunčanim intervalima, a popodne nestabilno sa prolaznom kišom, pljuskovima i grmljavinom.

Intenzivnije padavine očekuju se u sjeveroistočnim predjelima, a jedino će na jugu ostati sunčano. U zapadnim krajevima ponegdje su moguće lokalne nepogode praćene gradom.

Jutaranja temperatura od osam do 15, a najviša dnevna od 22 do 29 stepeni Celzijusovih.

Temperatura vazduha danas u 14.00 časova: Bjelašnica 10, Kupres 17, Han Pijesak 19, Sokolac 21, Ivan-sedlo i Livno 23, Gradačac, Gacko i Nevesinje 24, Sarajevo, Neum, Srebrenica, Novi Grad 25, Bihać, Bijeljina, Zvornik, Prijedor 26, Banjaluka, Sanski Most, Tuzla, Zenica i Foča 27, Doboj, Goražde i Trebinje 28, Mostar 30 i Višegrad 31 stepen Celzijusov.

U ponedjeljak, 6. maja, ostaće promjenljivo i nestabilno vrijeme. Tokom dana pljuskovi sa grmljavinom popodne, uz mogućnost lokalnih nepogoda s gradom. Maksimalna temperatura od 17 do 27 stepeni Celzijusovih.

U utorak, 7. maja, će se zadržati promjenljivo i nestabilno vrijeme. Prije podne suvo, a popodne pljuskovi sa grmljavinom. Dnevna temperatura od 18 do 27 stepeni.

U srijedu, 8. maja, prije podne preovladavaće suvo vrijeme, a popodne pljuskovi i grmljavine. Moguće su lokalne nepogode s gradom, uglavnom u centralnom planinskom dijelu. Maksimalna temperatura od 20 do 28 stepeni Celzijusovih.