Na MOSI-u 66 višegradskih sportista

SRNA - Radoje Tasić - 26. juna 2013. 058.ba

MOSI Prijepolje 2013

VIŠEGRAD – Na 50. jubilarnim Međuopštinskim omladinskim sportskim igrama /MOSI/, koje će biti održane od 3. do 7. jula u Prijepolju, iz Višegrada će učestvovati 66 sportista i sportskih radnika.

Višegradskii sportisti će se takmičiti u fudbalu, košarci, odbojci za žene, zatim u karateu – muška i ženska ekipa, kao i planinarstvu i odbojci na pijesku.

Načelnik oštine Višegrad Slaviša Mišković potvrdio je da je opština iz budžeta obezbijedila 15.000 KM za smještaj i boravak višegradskih sportista u Prijepolju.

Ova olimpijada sporta okupiće četiri dana u Prijepolju oko 3.000 sportista iz trideset gradova sa tromeđe Srbije, Crne Gore i BiH.

Iz Republike Srpske na MOSI će nastupati sportisti iz Foče, Rudog, Čajniča, Sokoca, Novog Goražda, Rogatice i Višegrada, a iz Federacije BiH iz Goražda i Foče-Ustikoline.

U Prijepolju su 1954. godine održane prve MOSI, a poslije desetogodišnjeg prekida zbog ratnih zbivanja obnovljene su 2001. godine. Višegrad je bio domaćin Igara tri puta.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: