Sutra promjenljivo oblačno i prijatno

22.06.2013.

Vrijeme-sunce sa oblakom

VRIJEME – U BiH sutra će biti promjenljivo oblačno vrijeme sa dužim sunčanim intervalima, ali i nestabilno, sa prijatnom temperaturom i bez vrućine.

Duvaće slab, zapadni i jugozapadni vjetar, poslije podne uglavnom slab sjeverozapadni.

Najviša dnevna temperatura biće od 24 do 30, na jugu i jugoistoku do 32 stepena Celzijusovih.

U ponedjeljak, 24. juna, biće prijatno toplo sa sunčanim intervalima, a poslije podne nestabilno i mjestimično sa kišom i pljuskovima. Najviša dnevna temperatura vazduha biće od 23 do 28, na jugu do 31 stepen Celzijusovih.

U utorak će biti još niža temperatura, pa će biti prijatno vrijeme, ponegdje sa slabom kišom, ali i dužim sunčanim intervalima. Najviša dnevna temperatura biće od 20 do 25, na jugu do 27 stepeni Celzijusovih.

U srijedu će biti promjenljivo oblačno sa dužim sunčanim intervalima i prijatnom temperaturom. Najviša dnevna temperatura vazduha od 22 do 27, na jugu do 29 stepeni Celzijusovih.

U BiH danas je bilo sunčano i veoma toplo vrijeme, uz malu i umjerenu oblačnost u Krajini.

Temperatura u 14.00 časova: Bjelašnica 20, Kupres 27, Sokolac 29, Han Pijesak i Sanski Most 30, Livno, Nevesinje, Novi Grad, Gacko i Mrkonjić Grad 31, Bihać, Prijedor, Srebrenica, Bileća i Tuzla 32, Banjaluka, Bijeljina, Foča, Bugojno, Doboj, Sarajevo, Trebinje i Zvornik 33, Goražde i Zenica 34, Višegrad 35 i Mostar 36 stepeni celzijusovih.