Kabare Gorana Sultanovića

Andrićgrad - 21. jula 2013. 058.ba

Kabare Gorana Sultanovića u Andricgradu

ANDRIĆGRAD – Goran Sultanović poznat je po mnogim ulogama u domaćim filmovima, serijama i pozorišnim predstavama. Često ga se sjećaju u ulozi Jove policajca u seriji “Policajac sa Petlovog brda” ali je najpoznatiji po svom kabareu “Putuj Evropo”, inspirisanom istoimenom pesmom Đorđa Balaševića.

Kabare “Putuj Evropo” je punih pet godina zabavljao ljude cijele Srbije ali i ljude širom svijeta. Kao svojevrstan bunt protiv stanja u Srbiji u vrijeme bombardovanja, Goran Sultanović sa prijateljima napravio je autentičnu umjetničku priču koja je zabavljala mnogobrojne posjetioce njihovog kabarea a mjenjajući se iz petka u petak bila i jedinstveni presjek kulturnih i društvenih dešavanja, bunta protiv pink kulture i drugih “promašenih” vrijednosti posljednjih godina.

Kabare “Ja pevam svoj bluz” nastavak je te zanimljive priče osmišljene u drugačijem ali ponovo jedinstvenom tonu, sa potpuno autentičnom pričom koja na zabavan način pravi presjek današnjeg trenutka. Uz gitaru i klavijature (Dušan Bezuha i Aleksandar Grujić) i Goranov jedinstveni šarm, pozivamo Vas na još jedno novo, drugačije i zanimljivo veče na Trgu Nikole Tesle u Andrićgradu.

25. jul, 21h trg Nikole Tesle, Andrićgrad

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,