Svjetski Dan smijeha obilježen – smijehom

Opština Rogatica - Zoran Janković - 11. januara 2014. 058.ba

Dan smijeha  u Rogatici

ROGATICA – U petak, 10. januara, svjetski Dan smijeha obilježen je u Narodnoj biblioteci „Rogatica“ nastupom dramsko-recitatorske družine. Rad sa rogatičkim mladim glumcima i recitatorima ponovo je pokrenut nakon prekida od nekih 4-5 godina.

Prvi osmjesi prisutnima su izmamljeni emitovanjem video klipova sa smijehom najmlađih koji kruže internetom. Zatim su prisutni bili u prilici da gledaju Milašina i Zlatanu, pa đačke zgode i nezgode sa časova fizike, šta to razgovaraju dvije bake, zatim su naučili da bebe kad se rode žmure zato što se prave noću, a prave se od babica u porodilištu; da i zeko misli kako je torta od mrkve bljak; gledali smo Musu Pusu, Muju i Sulja, Hasu i Husu…

Prisutne su nasmijavali: Jovana Bogdanović, Nikolina Marjanović, Đorđe Racković, Sara Bojović, Lidija Ujić, Sara Ristić, Đorđe Gladanac, Nikolina Arbinja, Stefan Arbinja, Marija Nerić, Sara Ninković, Marija Pušonja, Selena Lazić i Snežana Ninković. Pobrojasmo ih da bismo im dali podršku u onome što rade.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: