Najbolji karatisti Republike Srpske putuju na KUP nacija u Italiju

26. februara 2014. 058.ba

Danka Gavrilović i Nikola Poluga

POLUGA I GAVRILOVIĆEVA MEĐU NAJBOLJIM KARATISTIMA SRPSKE

VIŠEGRAD – Karate reprezentacija Republike Srpske će 28. februara otputovati u Italiju, gdje 1. i 2. marta učestvuje na Kupu nacija, koji se održava u Italijanskom gradu Mortariju.

Selektori su u sastav najboljih karatista i karatistkinja Srpske odredili i dvoje takmičara iz Višegrada, aktuelnog svjetskog šampiona Nikolu Polugu i vicešampionku svijeta Danku Gavrilović.

Zbog nedostatka finansijskih sredstava takmičari će sami finansiorati troškove puta u Italiju, zbog čega je lista reprezentativki i reprezentativaca znatno smanjena.

U muškoj konkurenciji će nastupiti: Milan Beribaka, Mladen Ćulum i Nikola Poluga, a u ženskoj: Milica Simić, Tamara Lozo, Danka Gavrilović i Maja Mirdinja.

Iz Karate saveza Republike Srpske je saopšteno da će Reprezentaciju voditi selektor seniora, Momir Crnjak, dok će ispred reprezentacije Srpske, kao sudija, učestvovati Rajko Vučićević, član Sudijske komisije Svjetske karate konfederacije /VKC/.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , ,