U Novom Goraždu počela škola odbojke i fudbala

12. marta 2014. 058.ba

Novo Goražde - škola odbojke

NOVO GORAŽDE – U Novom Goraždu je počela sa radom Škola odbojke za djevojčice uzrasta od 7 do 15 godina i škola fudbala za dječake i djevojčice isto uzrasta od 7 do 15 godina. Treninzi se održavaju u sportskoj dvorani Novo Goražde 3 puta sedmično. Sa djecom rade treneri Slaviša Veljović sa završenim fakultetom fizičke kulture, Slađana Lasica nekadašnji igrač odbojke i fudbaler Aleksandar Mutlak.

Novo Goražde - škola fudbala

U nabavci odbojkaških lopti učestvovala je opština Novo Goražde i određen broj privatnika, a fudbaleri su dobili lopte od FK „Mladost“ iz Rogatice. U oba kluba upisano je 73 djece.

Inače u sklopu dvorane završavaju se radovi na izgradnji i opremanju svlačionica i mokrog čvora. Da bi dvorana bila u potpunoj funkciji za kvalitetno provođenje sportskih aktivnosti ostaju radovi na postavljanje sportske podloge i rješavanje problema grijanja, ali će ovi radovi morati sačekati izalaženje finansijskih sredstava jer opština ta sredstva nema.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , , , ,