Posjeta ruskih dobrovoljaca i članova porodica poginulih ruskih dobrovoljaca

10. aprila 2014. 058.ba

Spomenik ruskim dobrovoljcima

VIŠEGRAD – U subotu, 12. aprila Višegrad će posjetiti ruski dobrovoljci koji su učestvovali u odbrambeno-otadžbinskom ratu na području Višegrada, Goražda, Sarajeva i na drugim ratištima, u jedinicama VRS. U Višegrad dolaze i brojni članovi porodica poginulih ruskih dobrovoljaca, čija se imena nalaze na centralnom spomeniku u Vojničkom groblju, na Megdanu, u Višegradu.

Kako je najavljeno iz Rusko-Srpskih udruženja iz Bijeljine i Beograda program posjete Višegradu počinje u 10.00 časova, odlaskom na brdo Zaglavak.

U 13.00 časova je parastos kod spomenika ruskim dobrovoljcima, a u 14.00 časova je promocija dokumentarnog filma „Anđeo sa brda Zaglavak“, koja će se održati u velikoj sali Doma kulture u Višegradu.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: