U subotu „Višegradska regata“

01. јула 2014. 058.ba

Višegradska regata 2013

VIŠEGRAD – Ekološko udruženje „Drin-tim“ iz Višegrada, u subotu, 5. jula, na relaciji Višegrad – Stari Brod – Višegrad, organizuje 9. „Višegradsku regatu“, potvrdio je predsjednik ovog udruženja Dobrivoje Stanojević.

– Pokrovitelj ove tradicionalne sportsko-turističke manifestacije, koja se organizuje pod sloganom „Za čistiju i ljepšu Drinu“, je opština Višegrad, a medijski pokrovitelj Radio Višegrad, pojasnio je Stanojević.

Okupljanje učesnika regate je na pristaništu kod novog mosta od 9 do 9,30 časova, nakon čega je polazak ispod ćuprije na Drini. Dolazak u Stari Brod, gdje je planirano druženje uz sportske i ekološke aktivnosti, je oko 12 časova, a povratak za između 16,30 i 17 časova.

Dolazak plovila u Višegrad, koja će učestvovati na ovogodišnjoj „Višegradskoj regati“, planiran je između 19 i 19,30 časova.
Organizatori ovogodišnje „Višegradske regate“, pozvali su sve ljubitelje prirode i vlasnike motornih čamaca i brodica da se prijave do petka, 4. jula do 18 časova, kada će u hotelu „Andrićev konak“ biti održan dogovor.

Sve dodatne informacije vezane za ovogodišnju „Višegradsku regatu“ mogu se dobiti na telefon 620-591.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: