U subotu „Višegradska regata“

01.07.2014.

Višegradska regata 2013

VIŠEGRAD – Ekološko udruženje „Drin-tim“ iz Višegrada, u subotu, 5. jula, na relaciji Višegrad – Stari Brod – Višegrad, organizuje 9. „Višegradsku regatu“, potvrdio je predsjednik ovog udruženja Dobrivoje Stanojević.

– Pokrovitelj ove tradicionalne sportsko-turističke manifestacije, koja se organizuje pod sloganom „Za čistiju i ljepšu Drinu“, je opština Višegrad, a medijski pokrovitelj Radio Višegrad, pojasnio je Stanojević.

Okupljanje učesnika regate je na pristaništu kod novog mosta od 9 do 9,30 časova, nakon čega je polazak ispod ćuprije na Drini. Dolazak u Stari Brod, gdje je planirano druženje uz sportske i ekološke aktivnosti, je oko 12 časova, a povratak za između 16,30 i 17 časova.

Dolazak plovila u Višegrad, koja će učestvovati na ovogodišnjoj „Višegradskoj regati“, planiran je između 19 i 19,30 časova.
Organizatori ovogodišnje „Višegradske regate“, pozvali su sve ljubitelje prirode i vlasnike motornih čamaca i brodica da se prijave do petka, 4. jula do 18 časova, kada će u hotelu „Andrićev konak“ biti održan dogovor.

Sve dodatne informacije vezane za ovogodišnju „Višegradsku regatu“ mogu se dobiti na telefon 620-591.