MOSI – Višegrad predstavlja 25 sportista

06. avgusta 2014. 058.ba

MOSI Novi Pazar

VIŠEGRAD – U Novom Pazaru u srijedu, 6. avgusta počinju 51. Međuopštinske omladinske sportske igre.

Na 51. MOSI, pored sportista Novog Pazara, učestvuju i predstavnici 27 gradova iz Srbije, Republike Srpske, Federacije Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

Oko 1500 sportista do 10. avgusta će se nadmetati u 15 disciplina: atletici, odbojci, rukometu, košarci, fudbalu, malom fudbalu, šahu, planinarstvu, plivanju, monti bajku, bič voleju, kajaku, ribolovu, tenisu i stonom tenisu.

Ceremonija svečanog otvaranja igara obaviće se na Gradskom stadionu u Novom Pazaru 6. avgusta u 17 časova.

Višegrad na igrama u Novom Pazaru predstavlja 25 sportista: odbojkašice, muška i ćenska ekipa planinara i biciklisti. Višegradski sportisti putuju u Novi Pazar organizovano, 6. avgusta u 11 časova.

MOSI u Novom Pazaru biće propraćene bogatim kulturno zabavnim programom. Večernje koncerte će održati bendovi „Crvena jabuka“, „S.A.R.S“ i Alen Islamović.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: