Počela nova školska godina u OŠ „Vuk Karadžić“

01. septembra 2014. 058.ba

Prvacici u Visegradu

SVEČANA PRIREDBA ZA PRVAČIĆE

VIŠEGRAD – Tradicionalnom priredbom za učenike prvih razreda ozvaničen je početak nove školske godine u Osnovnoj školi „Vuk Karadžić“ u Višegradu.

Tako je prigodnim nastupima starijih osnovaca i uz prisustvo nastavnika i roditelja počeo prvi školski dan i za nove prvačiće, a dobrodošlicu im je poželio direktor škole, Momir Radojičić.

– U novoj školskoj godini bogatiji smo za 107 đaka prvaka, od čega će nastavu u centralnoj školi u Višegradu pohađati 97, a ostali u područnoj školi u Novom Goraždu, te u područnim odjeljenjima u Dobrunu, Prelovu, Međeđi i Podkozari, podsjetio je Radojičić.

On je dodao da je Ministarstvo prosvjete i kulture RS obezbjedilo besplatne udžbenike za učenike prvih i drugih razreda, te da su uz podršku donatora sanirani mokri čvorovi i uređena igrališta kod centralne škole u Višegradu.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: