Srpski sabor Zavetnici: Otvoreno pismo građanima Republike Srpske

zavetnici.rs - 21. septembra 2014. 058.ba

Srpski sabor Zavetnici

Zabrinuti za sudbinu Republike Srpske, za njen opstanak i budućnost, Srpski sabor Zavetnici oseća dužnost da se obrati njenim građanima.

Poštovana braćo i sestre, građani Republike Srpske,

Idealna prilika za sprovođenje takozvane obojene revolucije u Republici Srpskoj jesu predstojeći izbori, zakazni za 12. oktobar 2014. godine.

Oni koji danas žele da ukinu Dejtonski sporazum bili su nemoćni da nas vojno poraze, da nam nametnu svoje vrednosti i fizički i duhovno nas eksploatišu. Zapadni centri moći svoj prvi veliki poraz su doživeli upravo u Republici Srpskoj i zbog toga je ona danas ponos, ne samo srpskog naroda, već i čitavog slobodoljubivog dela sveta. Stvorena krvlju i žrtvom njenih sinova, a očuvana ljubavlju svih nas.

Ipak, danas posle dvadeset dve godine, ona je ugrožena više nego ikada!

Republika Srpska je premrežena brojnim lažnim nevladinim organizacijama koje se sa istih ideoloških pozicija bave različitim društvenim pitanjima ,nastojeći da ih uz pomoć medija pretvore u tačke okupljanja nezadovoljnih građana, koji treba da posluže kao „pešadija” u obojenoj revoluciji. Sve ove takozvane nevladine organizacije su pod kontrolom jednog centra koji koordinira njihov rad, finansiranje, obuku, i neposredna dejstva.

Vojničke uniforme su zamenili odelima, ratne oznake – nevladinim organizacijama, a ratne izveštače – medijima koje su stavili pod svoju kontrolu.

Sve je spremno da još jednom odigraju svoju poznatu revolucinarno-šarenoliku igru. Uloge su podeljene, akteri obučavani u zapadnim ambasadama, a sve je podržano novcem fondova koji su i osnovani za proizvodnju revolucija u zemljama koje nisu pod kontrolom i koje pokušavaju da sačuvaju makar mrvu svoje nezavisnosti.

Podsećamo vas, braćo i sestre, da je sudbinu koja je danas namenjena Republici Srpskoj, Srbija doživela pre 14 godina. Verujući u bolje sutra, deo srpskog naroda poveden od strane onih koji su se skrivali iza demokratskih parola, učestvovao je u oktobarskoj revoluciji i 5. oktobra 2000. godine Srbija postaje politički, ekonomski i duhovno okupirana zemlja! Država ostaje bez svojih strateških resursa, a na vlast se, iz izbora u izbore, dovode političari koji se odriču svakog atributa državnosti, ali i dela po dela teritorije.

Zbog toga je više nego ikada važno da Srpska ostane jaka i stabilna za sve nas!

Vešte manipulacije i naručena istraživanja javnog mnjenja, plasirana uz pomoć pojedinih medija u Republici Srpskoj koji su pod kontrolom Fondacije Konard Adenauer i Evopske banke za obnovu i razvoj, ne smeju biti faktor koji će odlučiti da li će Srpska postojati i u budućnosti!

Srpski sabor Zavetnici, nastojaće da u periodu izborne kampanje, javnosti Republike Srpske dostaviti niz podataka, informacija i dokaza o delovanju stranog faktora na izbore koji su pred nama, a pojedince koji rade za strane interese pozvati na javno sučeljavanje i odgovornost.

Srpski sabor Zavetnici,
Beograd, 20. septembar 2014. godine

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.