Majka nestalog Francuza nudi novčanu nagradu

SRNA - Aleksandra Janković - 03. октобра 2014. 058.ba

Majka nestalog Francuza

FOČA – Francuskinja Martina Marten, majka Benoe Martena, koji je u maju 2010. godine nestao u Nacionalnom parku „Sutjeska“, ponudila je novčanu nagradu od više hiljada maraka za informaciju koja bi mogla otkriti šta se dogodilo njenom sinu.

Benoa Marten nestao je 15. juna 2010. godine na putu od Tjentišta prema Zelengori.

Opsežna potraga, u koju su bili uključeni policija, planinari, spasioci, te službe iz Srbije i Francuske nije dala nikakav rezultat, tako da se dvadestjednogodišnji student iz Nanta već duže od četiri godine vodi kao nestao.

Nakon dvomjesečnog boravka u BiH, Martina se sutra vraća u Francusku gdje Odbor za podršku prikuplja novac za novčanu nagradu.

„Osobama, koje mi pomognu da nađem sina, nudim nagradu od više hiljada maraka, jer ništa nije važnije od ljubavi majke prema sinu. Ako možete da mi pomognete, preklinjem vas da informacije dostavite najbližoj policijskoj stanici“, rekla je Martina.

Ona kaže da je na mejl, koji je ranije objavila putem medija, dobila poruku od jedne žene iz Trebinja, koja je tvrdila da je ove godine vidjela njenog sina na putu prema Nikšiću, ali je kasnije u policiji to porekla.

„Bilo je i više mejlova od jedne osobe koja je sugerisala da se ponovo pretraži jezero na Zelengori, ali je ono ranije već detaljno pregledano“, kaže Martina.

Prema njenim riječima, policija je u posljednja dva mjeseca ispitala deset osoba, ali to nije pomoglo da se dođe do novih informacija.

U policiji Republike Srpske još jednom je potvrđeno da nema pomaka u potrazi za francuskim studentom, te da se istraga nastavlja.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: ,