Obilježen dan sjećanja žrtava stradalih u saobraćajnim nesrećama

17. новембра 2014. 058.ba

Crveni krst u Cajnicu

ČAJNIČE – Povodom obilježavanja Međunarodnog dana sjećanja žrtava stradalih u saobraćajnim nesrećama, Opštinska organizacija Crveni krst Čajniče, juče je sa svojim volonterima, održala pokaznu vježbu pružanja prve pomoći, u slučaju saobraćajne nesreće. Vježba je održana na glavnoj ulici sa početkom u 12,00 časova.

Crveni krst u Cajnicu

– „Kao i svake godine, naši volonteri su i ovaj put uspješno odradili pokaznu vježbu pružanja prve pomoći u slučaju saobraćajne nesreće. Nadam se da smo uspješno prikazali vozačima kako da reaguju ukoliko dodje do saobraćajne nesreće.“ – rekla je sekretar OOCK Čajniče.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Gordana Tadić

Rođena 14. septembra 1988. godine u Čajniču. Osnovnu i srednju školu završila u Čajniču. Godine 2012. diplomirala na Filozofskom fakultetu na Palama, odsjek Žurnalistika, te stekla zvanje diplomirani novinar.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Gordana Tadić

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: