Treća konferencija omladinskog rada

27. marta 2015. 058.ba

Perpetuum mobile institut

ANDRIĆGRAD – Perpetum mobile – Institut za razvoj mladih i zajednice iz Banja Luke, u saradnji sa Ministarstvom porodice, omladine i sporta u Vladi Republike Srpske, od 30. marta do 4. aprila u Višegradu, u kompleksu Andrićgrada organizuje treću konferenciju omladinskog rada u Republici Srpskoj.

Na otvaranju konferencije, koja će okupiti ključne aktere u radu sa mladima iz mreže omladinskih centara u Republici Srpskoj, kao i omladinske organizacije i predstavnike institucija iz susjednih država, prisustvovaće Jasmina Davidović, ministar porodice, omladine i sporta, a aktivni učesnici na konferenciji biće i predstavnici ambasada, USAID-a, UNFPA-a, te predstavnici ministarstava omladine i sporta iz Srbije i Crne Gore.

Kako je najavljeno, „cilj konferencije je jačanje omladinskog sektora u Republici Srpskoj kroz razvijanje partnerstva i zajedničke saradnje sa susjednim državama, kao i sa relevantnim ambasadama i ključnim akterima, kroz podršku razvoju i implementaciji lokalnih omladinskih strategija i Omladinske politike u Republici Srpskoj od 2016. do 2020. godine“.

Otvaranje konferencije predviđeno je za 30.mart u 14,00 časova u Andrićgradu.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: