Višegrađanka Selena Vucelja mis Gornjeg Podrinja

04. maja 2015. 058.ba

Selena Vucelja

Predtakmičenje za izbor mis RS i BiH

VIŠEGRAD – U hotelu „Damis“ u Palama krajem aprila održano je predtakmičenje za ovogodišnji izbor za mis Republike Srpske.

Na ovoj manifestaciji učestvovale su najljepše djevojke iz Istočnog Sarajeva, Pala, Sokoca, Foče, Novog Goražda, Višegrada, Čajniča, Rogatice, Trnova, Istočne Ilidže i Rudog.

Titulu mis Gornjedrinske regije osvojila je višegrađanka Selena Vucelja, a mis Sarajevske regije je Snježana Mišović. Uz ove dvije djevojke za finalni izbor za mis Republike Srpske plasirale su se i mis Jahorine Jelena Gunjak, kao pratilje mis Sarajevske regije, Jelena Čarapić i Kristina Ilić, dok je lentu ABC Fashion TV Sarajevske regije osvojila je Ana Sarić.

Najuspješnije djevojke sa izbora za mis Republike Srpske direktno će se plasirati za ovogodišnji izbor mis BiH za mis svijeta.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , ,