Biciklisti krenuli na „Adriatic Tour 2015“ dug 4.000 kilometara

28. јуна 2015. 058.ba

Biciklisti Dado i Muca

BICIKLIMA KROZ SEDAM DRŽAVA

VIŠEGRAD – Sa jedan sat zakašnjenja zbog kiše na Vidovdan, 27. juna oko 9,00 časova iz Višegrada su krenula dvojica višegradskih biciklista, članova biciklističke sekcije planinarskog sportskog društva „Stolac“, Igor Mučibabić i Vladislav Mikavica, zajedno sa kolegom biciklistom iz Užica, Miroslavom Andžićem, na pohod dug oko 4.000 kilometara.

Oni će sa biciklima proći brojne gradove u sedam država: BiH, Hrvatskoj, Sloveniji, Italiji, Grčkoj, Albaniji, Crnoj Gori i Srbiji.

Njihovo biciklističko putovanje pomogli su brojni sponzori iz Višegrada i Užica: Opština Višegrad, Andrićgrad, Era, AMS RS, FKL, Bambola, Sport, hotel Andrićev konak, „15.april“, pekara „Zrno“, mesara „Lučić“, market „Palma, Omorika, Preporod, Autometal…

Kako su planirali na putu će ostati četrdesetak dana, tako da se njihov povratak u Višegrad očekuje početkom avgusta.

Iz Višegrada do Ustiprače, u prvoj etapi do Pala, ispratile su ih kolege biciklisti iz Višegrada i Užica.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: