Mladi fudbaleri Sarajevsko-Romanijskog područja uspješniji od Partizana

26. јуна 2015. 058.ba

Mladi protiv Partizana

Na poziv uprave FK Partizan Beograd 23. juna su na Zlatiboru odigrane dvije utakmice između mladih fudbalera Partizana i selekcija Sarajevsko-Romanijskog područja, koju su sačinjavali fudbaleri „Bambi-Sokola“ Višegrad, FK „Drine“ Višegrad, FK „Mladost“ Rogatica, te FK „Sokolac“ i FK „Glasinac“ iz Sokoca.

U obije utakmice 2000/2001. i 2002. godišta selekcije Saajevsko-Ropmanijskog područja bile su rezultatski uspješnije.

Mladi protiv Partizana 2

– Iako je rezultat bio u drugom planu, jer je ovo bila prilika za druženje i razmjenu fudbalskih znanja, pobjede su odraz dobrog rada u mladim fudbalskim selekcijama Sarejevsko-Romanijskoh područja, istakao je član uprave „Bambi-Sokola“ iz Višegrada, Aleksandar Govedarica, naglašavajući da im je bila posebna čast što je njihova selekcija fudbalera 2002. godišta nosila dresove „Bambi-Sokola“.

Utakmicama na Zlatiboru prisustvovala je skoro cijela ekipa omladinske škole beogradskih crno belih, na čelu sa Dušanom Trbojevićem i skautom Radovanom Vranićem.

Naredno fudbalsko druženje zakazano je za 15. juli u Kosjeriću.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: