Počela „Ljetna kreativna radionica“

SRNA - Jovana Borovčanin - 30. јуна 2015. 058.ba

Ljetna kreativna radionica u Visegradu

VIŠEGRAD – U Narodnoj biblioteci „Ivo Andrić“ u Višegradu počela je „Ljetna kreativna radionica“ koja je okupila oko 50 učesnika uzrasta do 15 godina, a čiji je cilj da djeca kvalitetnije provedu vrijeme tokom raspusta.

Djeci je omogućeno da raspust provedu sa vršnjacima kroz igru, zabavu, crtanje, recitovanje i sportske aktivnosti.

Nastavnik radionice Miljana Pecikoza rekli je Srni da se radionica održava šesti put zaredom, i djeca mogu da pokažu svu slobodu mišljenja, ali i da izraze kreativnost.

„Na radionici crtamo, pišemo, imamo kolažni program i u svakom programu djeca mogu da se pronađu i daju maksimum“, kaže Pecikoza.

Navodeći da učesnici imaju besplatnu članarinu za biblioteku, ona ističe i da se interesovanje djece za čitanje povećava kroz rad u radionici.

Prema njenim riječima, na kraju radionice organizuju se maskenbal i kviz znanja, a najbolji dobijaju skromne poklone.

Učesnik Selena Lekanić kaže da već drugu godinu učestvuje na radionici.

Učesnik Jovana Šijaković kaže da lijepo provodi vrijeme sa drugarima, da najviše voli crtanje, i preporučuje i drugoj djeci da se priključe radionici.

Organizatori „Ljetne dječije radionice“ su Narodna biblioteka „Ivo Andrić“ i Dom kulture Višegrad.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: