Višegradski sportisti na MOSI u Požegi

02. јула 2015. 058.ba

Otvorene MOSI Novi Pazar

Foto arhiva

ODBOJKAŠICE, MALI FUDBAL I PLANINARI

VIŠEGRAD – Na 52-gim MOSI u Požegi od višegradskih sportista učestvovaće odbojkašice, ekipa odbojke na pijesku i malom fudbalu, te muška i ženska ekipa planinara, potvrdio je samostalni stručni saradnik za sport u Odjeljenju za privredu i društvene djelatnosti opštine Višegrad, Boško Furtula.

MOSI počinju 8. i traju do 12. jula, a na njima učestvuje oko 2.000 sportista iz 28 gradova Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine.

Organizatori su se pobrinuli i za bogat zabavni program tokom igara. U četvrtak veče, 9. jula nastupa grupa Hari Mata Hari, 10. jula Ministarke i Zemlja gruva, a 11. jula je koncert Električnog orgazma.

Domaćin narednih, 53. MOSI je opština Rogatica.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: