Održano prvenstvo RS u planinarskoj orjentaciji

17. avgusta 2015. 058.ba

borike Planinari

Stolac najuspješniji

ROGATICA – Proteklog vikenda povodom Preobraženja Gospodnjeg, Krsne slave opštine Rogatica, na Borikama je održano treće kolo prvenstva RS u planinarskoj orjentaciji.

Učestvovalo je devet ekipa a trijumfovao je PD Stolac iz Višegrada, drugo mjesto osvojili su planinari Glasinca sa Sokoca, dok su se na treće mjesto plasirali članovi ekipe domaćina PD Sjemeć Rogatica.

Nakon trećeg kola u sveukupnom plasmanu vodeća je ekipa PD Sjemeć iz Rogatice sa 10 bodova, dok drugo i treće mjesto dijele PD Čičak Čelinac i PD Stolac Višegrad sa 9 poena.

PD Sjemec

Nakon ovog takmičenja Načelnik komisije za orijentaciju u PSRS Žarko Krsmanović je istakao:

– Staza koja je bila duga oko 6000 metara sa osam kontrola nije bila posebno zahtjevna i teška. I vrijeme je išlo na ruku takmičarima koji su pokazali izuzetnu fizičku pripremljenost i prešli stazu u okviru zadatog vremena. Skratio se uži broj ekipa koji će se boriti za titulu a ostalo je još jedno kolo prvenstva koje bi se trebalo održati početkom oktobra a mjesto održavanja takmičenja biće naknadno određeno – istakao je Krsmanović.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slaviša Vukašinović

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slaviša Vukašinović

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , ,