U petak manifestacija „Dani s piscima“

Biblioteka Rudo - 05. avgusta 2015. 058.ba

plakat_dani_s_piscima

RUDO – U petak 07. avgusta 2015. u Maloj sali „Doma kulture“ u Rudom sa početkom u 20 časova biće održana književna manifestacija „Dani s piscima“

Manifestaciju organizuje Balkansko književno društvo i Balkanski književni glasnik (BKD-BKG) u okviru projekta „Pisci za budućnost“

Projekat ima za cilj da doprinese većem kulturnom standardu u BiH i zemljama regiona, putem popularizacije književnosti, kao svrsishodnog instrumenta u procesima kulturnog razvoja. „Dani s piscima“ realizuje se u 17 gradova BiH, u saradnji sa bibliotekama iz Banja Luke, Prijedora, Cazina, Broda, Gradačca, Čelića, Ugljevika, Rudog, Mrkonjić Grada, Travnika, Visokog, Žepča, Goražda, Istočnog Sarajeva, Tešnja i Sokoca.

U okviru manifestacije zajedno sa gostima učestvovaće i mladi stvaraoci iz Rudog! Vaše prisustvo Biće im velika podrška.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: