Ana Sarić finalistica 20-tog jubilarnog izbora Miss BiH za Miss svijeta 2015

16. septembra 2015. 058.ba

Ana Saric

Missice BiH u ulozi modnih diva poziraju u kolekciji Deichmann obuće

VIŠEGRAd – Poput pravih diva koje se viđaju na red carpet-u, najljepše djevojke finalistice 20-tog jubilarnog izbora „Miss BiH za Miss Svijeta 2015“ počele su s pripremema za predstojeći najznačajnii državni izbor u našoj zemlji a koji će se održati 27.09.2015. godine uz direktan tv prijenos Televizije Republike Srpske i Federalne televizije.

Ovoga puta najljepše djevojke naše zemlje poziraju u kolekciji Deichmann obuće za sezonu jesen/zima 2015. Kao prava ovisnica o cipelama, Ana Sarić iz Višegrada, finalistica izbora Miss BiH 2015 pokazala je svoj styling koji se idealno uklapa uz kolekciju Deichmann Obuće.

Ana Saric 2

U toku je nagradna igra obuće Deichmann, te Ana Sarić, poziva svoje sugrađane da joj daju podršku tako što će lajkati FB stranicu Miss BiH za Miss Svijeta, a zatim njenu fotografiju.

Inače, 24 najljepše djevojke finalistice izbora “Miss BiH za Miss Svijeta 2015” nalaze se na 15-dnevnim pripremama u Hotelu LoveYou Too Alacati, Cesme u Turskoj.
20-ti jubilarni izbor Miss BiH za Miss Svijeta 2015 održaće se 27.09. uz direktan tv prijenos Televizije Republike Srpske i Federalne televizije, s početkom u 21:10 časova.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,