Zabrana iskopavanja kamenih ploča na lokalitetu Strmice

Opština Rudo - 22. septembra 2015. 058.ba

Iskopavanje kamena u Rudom

RUDO – U septembru mjesecu, saobraćajni inspektor je zajedno sa komunalnom policijom utvrdio da je od strane NN lica izvršeno iskopavanje veće količine kamenih ploča, neposeredno ispod dionice regionalnog puta R449 u naselju Strmica, na dionici lokalnog puta Strgačina-Bjeljevine, čim je dovedena u pitanje sigurnost oba puta i bezbjednost saobraćaja, posebno regionalnog puta gdje prijeti opasnost od urušavanja priobalnog zemljišta i potpunog urušavanja istog sa nesagledivim posljedicama.

Saobraćajni inspektor je nakon toga donio rješenje br: 03-2/7-346-6/15 od 01.09.2015. godine kojim je naredio NN licu obustavljanje radova na iskopavanju kamenih ploča, i izvršeno je označavanje zabrane iskopavanja kamenih ploča službenom trakom i postavljanje obavještenja da povreda zabrane predstavlja krivično djelo.

Prema riječima Mirka Mijuškovića, komunalnog policajca, i nakon označavanja trakom i postavljanja obavještenja, iskopavanja nisu prestala.

Ovim putem apelujemo na sve građane da poštuju zabranu i da postupaju u skladu sa zakonom, u protivnom će krivično odgovarati u slučaju da budu uhvaćeni u kršenju zabrane.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: