Promovisana knjiga „I ako nije biće“

SRNA - Jovana Borovčanin - 20. oktobra 2015. 058.ba

Knjiga I ako nije bice

ANDRIĆGRAD – U Andrićevom institutu u Andrićgradu predstavljena je knjiga „I ako nije biće“ koju je priredio Zdravko Krivokapić, a koja je izdata pod pseudonimom Eto Baš Ja.

Krivokapić je rekao Srni da je osnovna poruka knjige vezana za život na ovim prostorima, za koji je rekao da je crno-bijeli.

„Mi se dijelimo na one koji su `za` i one koji su `protiv`, podijeljeni smo po tome ko voli Rzav, a ko Drinu… To su podjele koje su kod nas izuzetno prisutne“, rekao je Krivokapić, koji je redovni profesor Mašinskog fakulteta u Podgorici i urednik je „Međunarodnog časopisa za istraživanje kvaliteta“.

Knjiga I ako nije bice 2

Poruka ove knjige, između ostalog, je da se vratimo izvornim vrijednostima koje se baziraju na obrazovanju, kulturi i zdravstvu.

Krivokapić je rekao da je oduševljen Andrićgradom i dodao da je ovo izuzetan ambijent u kome dominiraju Ivo Andrić, Nikola Tesla i Petar Petrović NJegoš, čija djela izuzetno cijeni.

Krivokapić je i predsjednik Upravnog odbora Akreditacionog tijela Crne Gore. U okviru naučnoistraživačke djelatnosti objavio je više od 180 radova u međunarodnim i domaćim časopisima.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,