Raste još jedan fudbalski biser u Novom Goraždu

20. oktobra 2015. 058.ba

Jovan Carapic

Mladi Čarapić na stazi uspjeha

NOVO GORAŽDE – Iako ima tek devet godina Jovan Čarapić već pokazuje raskošan fudbalski talenat. Ovaj daroviti dječak nastupa za omladinske pogone FK Radnički iz Novo Goražde i svojim igrama je već skrenuo pažnju.

Njegov sportski učitelj Aleksandar Mutlak je prezadovloljan napretkom mladog Čarapića.

– Sa Jocom je milina raditi, to je mali “Piksi”, on je igrač koji je primjer svim mladim fudbalerima njegovih godina pa čak i starijim. Može igrati na svim pozicijama u timu ali najbolje se snalazi kao zadnji vezni klasični “vodonoša” mozak ekipe. Kako fudbalski klub Radnički iz Novog Goražda i ove godine igra na dosta turnira a slijede i nastupi i na “Ligi prijateljstva” očekujemo mnogo lijepih poteza i naravno golova od ovog malenog fudbalskog majstora. Treba na kraju istaći da je Joco odličan učenik, primjeran je u školi kao i na fudbalskom terenu i ubjeđeni smo da je pred njim lijepa i plodna budućnost – zaključio je Aleksandar Mutlak, trener Radničkog.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slaviša Vukašinović

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slaviša Vukašinović

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , ,