Uz gostovanje „Žena banatskih“ – Večeras veče kulturnog stvaralaštva

Sreten Mitrović - 02. oktobra 2015. 058.ba

Rogatica-panorama

ROGATICA – U okviru prve posjete Rogatici članica Udruženja žena sela „Žene banatske“ iz Zrenjanina u koje su uključene žene iz Banatskog Despotovca, Lauzareva, Lukićeva i Stojićeva, danas, PETAK, 2. oktobra, sa početkom u 18,30 časova, u sali gradskog bioskopa, održaće se cjelovečernji kulturno-zabavni program.

U programu učestvuju, reče jedan od glavnih organizatora ovog susreta koji treba da preraste u tradiciju i bude temelj prisnije i šire saradnje Zrenjanina i Rogatice, Božidar Drinić, koji je po majci vezan sa rogatičkim krajem, članovi KUD „Pionir“ iz Zrenjanina, pjevačka grupa Gradnulički biseri, zrenjaninski tamburaši, glumci Zlatomir i Dana (Lala i Sosa), a boje domaćina „braniće“ članovi KUD „Stara Gora“.

Biće tu i dobrodošlica, izmjena poklona i drugih sadržaja, koji će, priča dirtekktor Turističke organizacije u Rogatici, Nebojša Golić, zadovoljiti sve koji dođu na ovaj susret prijateljstva kojim se otvara jedna nova stranica u saradnji Rogatice sa braćom i sestrama iz Zrenjanina u kome i okolini živi veliki broj stanovnika čije porijeklo je sa područja sarajevsko-romanijske i gornjedrinske regije.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: