Bioskop: Repertoar od 5. do 11. novembra

05.11.2015.

ANDRIĆGRAD – Od 5. do 11. novembra posjetioci bioskopa u Andrićgradu moći će da pogledaju filmove “Zmajeva kugla 2” i “Spektra”.

 

Zmajeva kugla 2 [18:00]

Zmajeva kugla 2

IZVORNO IME: Doragon bôru Z: Fukkatsu no ‘F
REŽIJA: Tadayoshi Yamamuro
ULOGE: Masako Nozawa, Ryô Horikawa, Hiromi Tsuru, Masaharu Satô, Mayumi Tanaka
ŽANR: Tadayoshi Yamamuro
TRAJANjE: 93 min
CIJENA: 3 KM
DISTRIBUCIJA: MCF MegaCom Film

SADRŽAJ FILMA:

Titlovano – Preporučeni uzrast: 7+

Zmajeva kugla: Uskrsnuće je 19. film po redu u ovoj svetski popularnoj franšizi. Broj fanova se mjeri u stotinama hiljada koji su apsolutno posvećeni Gokuu, Vegeti i ostalim likovima.

U nedostatku svog vođe, preostali Frizini vojnici su sada pod komandom vanzemaljca Sorube koji odlučuje da oživi Frizu. Oni dolaze na Zemlju gdje skupljaju njegove djelove u namjeri da ga sastave. Kada uspeju u tome, Friza počinje sa treninzima, vraća se na Zemlju i ono što slijedi je nevjerovatna epska borba.

 

Spektra [20:00]

1$_V?_Job Name

IZVORNO IME: Spectre
REŽIJA: Sam Mendes
ULOGE: Daniel Craig, Christoph Waltz, Léa Seydoux, Monica Bellucci
ŽANR: Akcija, triler
TRAJANjE: 147 min
CIJENA: 3 KM
DISTRIBUCIJA: CON FILM D.O.O.

SADRŽAJ FILMA:

Tajanstvena poruka iz njegove prošlosti poslaće tajnog agenta 007 u misiju u Meksiko, a potom i u Rim gdje će upoznati Luciju Skiaru, prelepu i misterioznu udovicu poznatog kriminalca. Bond će se infiltrirati na tajni sastanak i otkriti postojanje zlokobne organizacije poznate pod imenom Spektra.

U međuvremenu u Londonu, Maks Denbih – novi direktor sektora za nacionalnu bezbjednost, istražuje Bondove ranije zadatke i traži razloge zbog čega je MI6, kog vodi M uopšte potreban. Agent 007 tajno zatraži pomoć, kako bi pronašao Medlin Svan, ćerku njegovog neprijatelja kod kojeg se nalazi trag koji vodi do otkrivanja SPEKTRE.
Kao ćerka ubice, Medlin razume Bonda više od bilo koga drugog. Kako se on približava srcu Spektre uskoro saznaje za zastrašujuću povezanost između sebe i neprijatelja kog sve vrijeme pokušava da pronađe. Poslednji put u ulozi Džejmsa Bonda našao se fenomenalni Danijel Krejg, dok je uloga glavnog negativca poverena dobitniku prestižne nagrade Oskar Kristofu Valcu. Režiju potpisuje Sem Mendez, koji je bio reditelj i na prethodnom filmu iz Bond franšize, a u filmu se pojavljuju i Monika Beluči, Ralf Fajns, Naomi Haris, Endrju Skot i mnogi drugi.