Takmičenje pjevača amatera u Rogatici

Tekst i foto: Sreten Mitrović - 25. новембра 2015. 058.ba

Stefan Jaksic

STEFAN JAKŠIĆ POBJEDNIK

ROGATICA – Pobjednik 10-tog, jubilarnog, takmičenja pjevača amatera „Rogatica 2015“ koje je sinoć, u smiraj 24. novembarskog dana, u organizaciji Centra za kulturu i sport „Radenko Mišević“ održano u prepunoj sali gradskog bioskopa u Rogatici je Stefan Jakšić iz Rogatice. Drugo mjesto zauzela je Sonja Marković iz Sokoca, a treće Jovana Olović iz Rogatice, dok je po mišljenju publike najbolje pjevao Rade Stojanović iz Novog Goražda.

Rade i Jovana

Na takmičenju je učestvovalo 11 pjevača iz Sokoca, Han-Pijeska, Vlasenice, Rudog, Novog Goražda i domaćina Rogatice.

Kvalitet pjevanja ocjenjivao je stručni žiri na čelu sa poznatim muzičarem Milomirom Grboviće-Žutim, a tri prvoplasirana takmičara dobili su novčane nagrade od po 250, 150 i 100 maraka, dok je najbolji pjevač po ocjeni publike dobio 50 maraka.

Sve takmičare na klavijaturama pratio je Nikola Tanović-Tana, koji je i u revijalnom dijelu zabavljao publiku koja ga je toplo pozdravila kao i sve učesnike ovog programa.

Pjevaci amateri u Rogatici

Pobjednik takmičenja Stefan Jakšić pjevao je pjesme „Jesen u mom sokaku“ Predraga Živkovića-Tozovca i „Koprivu“ Al Dina.

Zanimljivo je da je drugoplasirana Sonja Marković iz Sokoca ovo mjesto zauzela i na osmom takmičenju 2013. godine.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: