ATV šou: Sanjin prošao u treći krug – pastrmka sa četiri boje šume

Radio Foča - 08. decembra 2015. 058.ba

sanjin kuvanje

FOČA – Učesnici sinoćnjeg izdanja emisije „Luk ili med“ imali su zadatak da pripreme punjenu pastrmku uz prilog od četiri vrste gljiva. Ekipa u kojoj je Fočak Sanjin Njuhović je, prema ocjeni stručnog žiriji, bolje od suparničkog para spremila ovo jelo, pa je izborila plasman u treći krug takmičenja.

Sanjin je objasnio da je bolji u spremanju škobalja, kojeg sam lovi u Foči na rijeci Ćehotini, ali se dobro snašao i u pripremi pastrmke, a pogotovo u pripremi priloga od četiri vrste gljiva, koje je, uz asistenciju Milosave, spremio na četiri različita načina.

Podsjećamo da od početak ovog ciklusa serijala „Luk ili med“ traje glasanje publike za izbor najsimpatičnijeg para, a u konkurenciji su svi parovi učesnici. Glasa se SMS porukom na broj telefona 091 510 101, tako što se napiše: ATV razmak i redni broj takmičarskog para za koji se glasa. Sanjin i Milosava su redni broj 04.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: