U Karađorđevoj i Svetosavskoj ulici postavljeni montažni “ležeći policajci”

Radio Foča - 07. децембра 2015. 058.ba

Karadjordjeva-Lezeci policajci

FOČA – U Karađorđevoj i Svetosavskoj ulici postavljeni su tzv. montažni „ležeći policajci“ te su na ovaj način nesavjesni vozači primorani da smanje brzinu kretanja, rečeno je u opštinskom Odjeljenju za prostorno uređenje i stambeno-komunalne poslove.

-Zbog povećanog obima saobraćaja u ovim dvjema ulicama odlučeno je da se odmah preduzmu aktivnosti kako bi se poboljšala bezbjednost učesnika u saobraćaju i spriječile neželjene posljedice-rekla je Branka Salamadija, načelnica Odjeljenja.

Ona je dodala da su ležeći policajci i ranije bili postavljeni u Svetosavskoj ulici, a da su uklonjeni tokom asfaltiranja.

-Ranije smo imali betonske ležeće policajce, sada su postavljeno montažn-demontažni. Prvi put postavljeni su u Karađorđevoj ulici i to najviše zbog toga što se u ovoj ulici nalazi OŠ “Veselin Masleša”, pa je neophodno podići bezbjednost đaka u saobraćaju-dodala je Salamadija.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: