U susret Novoj 2016. godini u Rogatici

Tekst i foto: Sreten Mitrović - 30. decembra 2015. 058.ba

Privrednici kod nacelnika u Rogatici

PRIVREDNICI NA PRIJEMU KOD NAČELNIKA

ROGATICA – Postala je tradicija da na isteku stare i pred nastupanje nove godine načelnik opštine Rogatica upriliči prijem za privrednike, predstavnike javnih preduzeća, nevladinih organizacija i vjerskih zajednica.

Tim povodom danas je skupštinska sala u zgradi opštine bila dupke puna.

Sve prisutne pozdravio je načelnik opštine Tomislav Puhalac. U kraćoj besjedi istakao je da godinu koja se ispraća opština završava bolje nego se, možda, i očekivalo. To posebno važi za finnsijsku stabilnost koja će, za razliku od nekh prošlih godina, biti u blagom suficitu. Uz to, naglasio je on, u godini na izmaku uspješno je realizovano nekoliko za opštinu i stanovništvo u njoj značajnih projekata. Prije svega to je projekat uređenja korita Rakitnice od izvorišta Ziličina do Sportsko-rekreacionog centra, zatim dio velikog projekta „Vodovod i kanalizacija“, kojim je kanalizacionu mrežu dobio veliki broj prigradskih naselja, i početak rješavanja vodosnadbjevanja vjekovima žednog područja Mjesne zajednice Stjenice. Tu je i izgradnja objekta za sportsko-rekreacionu djelatnost na Borikama, a dobro napreduje i izgradnja nove zgrade za smještaj porodica poginulih boraca i ratnih vojnih invalida u čijem finansiranju učestvuje Vlada Republike Srpske uz znatno učšće i opštine Rogatica.

Tu je, rekao je načelnik Puhalac, i niz drugih manjih projekata koji će znatno promijeniti uslove života i rada na području opštine.

– To je, naglasio je on, i razlog za zadovoljstvo uz nadu da smo na dobrom putu i da ćemo u narednoj godini biti ako ne uspješni kao ove, ono bar na nivou ove godine.

Na kraju načelnik opštine, uz čašicu pića i skromno meze, svim prisutnim poželio je srećnu i berićetnu nastupajuću 2016. godinu i više uspjeha u svim oblastima života i rada, posebno u realinom sektoru od koga se očekuje novi i veći poslovni rezultati. Opštinska administracija im stoji na raspolaganju u svim njihovim nastojanjima.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: