Rogatički sportski vikend

04.03.2016.

Sportisti

Startuju i fudbaleri

U prvom kolu nastvka prvenstva na drugoligaškom istoku RS, trinaestoplasirana Mladost dočekuje ekipu gatečke Mladost koja zauzima osmu poziciju na tabeli. Susret starih rivala je na programu u nedelju 6. februara sa početkom u 14 časova na stadionu Sportsko rekreacionog centra u Rogatici.

Košarkaši domaćini Zvorničanima

U okviru 12. kola prve I lige RS košarkaši Rogatice koji drže peto mjesto na tabeli će odmjeriti snage sa destoplasiranom ekipom Drinom Birač iz Zvornika. Susret u rogatičkoj sportskoj dvorani je na programu u subotu 5. marta sa početkom u 18 časova.

Odbojkašice Mladosti gostuju u Kalinoviku

Najinteresantnije susret 10. kola drugel lige RS gbrupa 1. igra se u Kalinoviku gdje prvoplairana Zelengora dočekuje direktnog konkurenta za lidesku poziciju drugoplasiranu Mladost iz Rogatice. Ovaj susret koji bi mogao i odlučiti eventualnog prvaka se igra u ponedeljak 7. marta u školskoj sporskoj dvorai Kalinovik sa početkom u 15 časova.

Rogatičke rukometašice putuju u Zavidoviće

Nakon što su prvi susret nastavka prvenstva napravili propust i perd susret sa Grudama Autoherc se pojavile na terenu neobavljenih ljekarskih pregleda, rukometašice Rogatice su kažnjene za“ zelenim stolom“ novčano ali i oduzimanjem jednog boda pa su sada čvrsto zakovane za dno tabele.Pred Rogatičankama je novo iskušenje putuju u Zavidoviće gdje će u subotu 5. marta od 19 časova odmjeriti snage sa petoplairanom Krivajom.