Kadeti Stakorine ubjedljivi protiv Goražda

14. aprila 2016. 058.ba

Mladi FK Stakorina

ČAJNIČE – Juče je u Goraždu odigrana prijateljska kadetska utakmica između FK “Stakorina“ i FK „Goražde“. Utakmicom je označen početak saradnje između dva komšijska kluba, različitih entitetskih saveza. Pobjedu protiv svojih vršnjaka odnjeli su Čajničani, rezultatom 6:1.

Ovoga puta rezultat nije bio u prvom planu, te je utakmica iskorištena da se nekoliko pionira nagradi i svoj talenat pokaže u kadetskoj selekciji.

„Drago mi je da omladinci imaju mogućnost druženja sa svojim vršnjacima iz Goražda, a samim tim i da razmjenjuju nova iskustva i znanja u igri“ – rekao je Konstantin Katana.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Gordana Tadić

Rođena 14. septembra 1988. godine u Čajniču. Osnovnu i srednju školu završila u Čajniču. Godine 2012. diplomirala na Filozofskom fakultetu na Palama, odsjek Žurnalistika, te stekla zvanje diplomirani novinar.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Gordana Tadić

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,